Dit is de eerste keer dat ik samen met Mike en Silvan, op de motor naar het buitenland toer. Ik heb een camping geboekt voor 1 nacht, het wordt dus even heen, nachtje slapen en weer terug, maar we hebben er veel zin in. 
 
Helaas had ik mijn fotocamera niet bij mij dus geen kiekjes van dit reisje. We duiken bij Goes de snelweg op en bij Namen verlaten we hem gelukkig weer. Dan begint al snel het mooie rijden door het glooiend landschap. Het is warm. Voor we naar de camping rijden gaan we eerst inslaan om na het eten gezellig wat te drinken. Met onze stoeltjes in het riviertje heerlijk de verkoeling zoeken.

De nacht is echter erg koud en vooral Mike slaapt slecht. De slaapzakken die we bij ons hebben zijn niet warm genoeg. De volgende ochtend is het duidelijk dat het een warme dag wordt. De terugreis wordt er één om nooit meer te vergeten. Dik over de 30 graden is toch niet echt fijn om gevangen te zitten in een motor pak en helm.
Deze twee dagen zijn zeer goed bevallen en er wordt afgesproken om volgend jaar meerdere dagen, verder en hoger te gaan. Echte bergen staan op mijn verlanglijstje. Dit smaakt naar meer! Het komende jaar worden er plannen gesmeed voor de WildeZeugenToer 2008.