WildeZeugenToer 2008

Dag 1, 26 april 2008

De eerste dag is prima verlopen.  Vanmiddag om half 1 vertrokken, de vrouwen en kinderen afscheid gekust, die zijn ook blij dat ze even een tijdje van ons af zijn, en weggereden. Om half 8 waren we bij Wim. Super weer onderweg en tot 9 uur in tshirtje gezeten, wilde zeugen shirt natuurlijk.

vertrek uit Wissenkerke

We mogen Wim Zijn laptop met azerty toetsenboard wat niet zo goed typt gebruiken, dus het wordt een kort bericht. We zijn dus goed aangekomen en hebben net een heerlijke karbo met friet gegeten. We zijn hier samen met 5 limburgers die met duopassagiers aan het toeren zijn. Sil heeft erg goedkoop getankt in Luxemburg, omdat hij Mike zijn pomp afrekende terwijl Mike veel minder heeft getankt. We hebben alleen snelweg gezien, maar morgen gaan we alleen mooie wegen rijden.

Bij Wim kan je als motorrijder prima overnachten. Voor rond de 50 euro krijg je eenvoudig maar stevig avondeten en je gaat niet zonder ontbijt weer op weg. Voor dit geld zitten ook een paar biertjes bij die je zelf mag tappen. Wim heeft in zijn herberg plaats genoeg maar het beste kan je even bellen naar hem. Kijk voor alle info op zijn website. (inmiddels failiet)

Dag 2, 27 april 2008

Vanmorgen om 7 uur wakker. Lekker even douchen en naar beneden voor het ontbijt.

Om 9 uur weggereden richting de Grand Ballon. Twee jaar geleden was ik hier ook maar toen kon ik niet helemaal boven komen omdat er teveel sneeuw lag.

Om half twee in Montbeliard Belfort heerlijk warm gegeten. Gefrituurde karper met salade en friet. We hebben werkelijk prachtige stuurweggetjes gereden. Ver hebben we niet gereden vandaag, ongeveer 350 kilometer maar als je echt de bergen in gaat dan hoeft dat ook niet.