Voorbereiding op de WildeZeugenToer 2018                                                                                                         woensdag 28 februari

Het is alweer bijna eind februari, en de eerste 2 maanden van 2018 zijn alweer zo goed als voorbij! Hebben jullie ook gemerkt hoe snel januari en februari voorbij vlogen…..gaat de tijd nu sneller dan vroeger of wordt ik echt oud……

Dit zijn echt van die momenten dat ik denk, tijd voor leuke dingen! Plannen die motorbeurs, ook al voorbij, was gezellig, vakanties bespreken en de nieuwe WildeZeugenToer 2018!
Dit jaar wordt een speciaal jaar voor de WZT! Het is namelijk 10 jaar geleden dat die voor de eerste keer van start ging.

 WildeZeugenToer 2008

En dan is het nu 2018, zijn we 10 jaar verder en voor mij zal de WZT 2018 helemaal speciaal zijn omdat mijn zoon Wessel voor de eerste keer mee gaat! Om samen met hem op WildeZeugenToer te gaan is natuurlijk helemaal te gek! Wessel was 11 toen Mike, Silvan en ik in 2008 voor het eerst op WildeZeugenToer gingen. En nu zal hij er zelf bij zijn, helemaal super!

Oké, het plan was dus eigenlijk om in mei 2018 samen met Frits naar Marokko te gaan maar die blijft dus nog even op mijn bucket lijstje staan. Marokko zit er voor Wessel nog niet in dus in overleg met Frits blijven we in Europa. De WildeZeugenToer 2018 op koningsdag in de meivakantie starten, een dag of 10 heerlijk de beest uithangen! En hoe kan je dat beter doen met je motorvrienden!

Oké, zijn er al plannen dan? Tja, ik heb altijd plannen!
In 2016 ben ik voor het eerst alleen hoog de bergen ingegaan, offroad en heb de Varaita–Maira–Kammstraat (It) en de Ligurische Grenskammstraat (It/Fr) gereden.
(lees dag 4 en 7 van mijn Rondje Eu in 2016) Oude militaire wegen die nu de grens tussen Frankrijk en Italië aangeven met oude vervallen Forten die heel toegankelijk zijn.
Ik zou dat nog wel een keertje willen doen! En het voordeel van hoog in de bergen is dat er bijna geen blubber is zoals bij ons!

Of wat te denken van de Pyreneen? Dat is er ook nog nooit van gekomen! Maar wat we echt gaan doen, waar we heen gaan….., met of zonder tent, onroad, offroad……en wie gaan er allemaal mee, dat weten we nog niet……………23 maart hebben we WZT overleg in Goes bij Marcel, ben benieuwd wat het wordt, jullie horen het hier.

                                                                                                                                                                                                                                               15 april 2018
De kogel is door de kerk, we gaan naar Zuid-Frankrijk naar Castellane en misschien ook naar Tende!  De camping in Castellane kennen we goed en is al begin april open. In Tende is de camping op 1 mei open. Dus gaan we eerst, in 2 dagen naar Castellane waar we de tent opzetten voor een paar nachten. ergens op de helft gaan we dan richting Tende om de oude militaire berg wegen te verkennen. Iedereen heeft noppen banden. 

                                                                                                                                                                                                               24 april 2018

De biggen zijn naar de bandenboer om verse sloffen te monteren. Bram voor en achter noppen en Wessel alleen achter! die heeft duidelijk zijn rechter hand nog niet onder controle. Veel kilometers heeft hij niet met zijn achterbandje gedaan hahahaha. 
Inmiddels zijn de koffers al wel bijna ingepakt voor de reis. nog een paar dagen en dan gaan we op toer. 

 

Grtz, Ben

De stikker is ook klaar. 

                                           Binnenkort meer info, see you!