Den Haag/Putten 28 februari

De eerste mooie dagen, het was gisteren zelfs de warmste dag in februari sinds dat ze het bijhouden van de KNMI, en het is dat ik moest werken, maar kriebelen dat het deed......Helaas staat het beest in de garage omdat ik 3 maanden in de winter niet mag rijden omdat hij uit de verzekering is...... Die kleine zeug is wel lekker wezen rijden.....ikke jaloers.

Dit jaar staat er al weer het een-en-ander op de agenda. Dit jaar zal in het teken van de TET staan!

35e motorbeurs in Utrecht
Dit jaar gaan we op advies van Marcel met de trein. Top idee want na een lange middag slenteren is het heerlijk om niet meer zelf terug te rijden met de auto. Dit jaar gaat ook Roel voor de eerste keer mee. We zitten dus met 6sen in de trein. Petra, Ad, Wessel, Marcel, Roel en ik. Vermoeiende dag maar dit voelt altijd echt als de start van een nieuw motorseizoen! 
 Motorbeurs Utrecht  
Petra en ik op de KTM 790 adventure               Wessel laat een brommer uit zijn handen vallen....         Roel op de BMW 310

  
   2Bloks                                                          Wessel op de Yamaha Tenere 700                                    het begin van het nieuwe motorseizoen maakt je gek..

  Wessel op de AJP RP7, leuke fiets voor erbij.....

Zaterdag 16 maart
Deze dag gaan Wessel en ik beginnen aan de TET Belgietenminste, dat was de bedoeling....zijn we ooit op de route gekomen?  Benieuwd, klik hier!

Zaterdag 30 maart
Deze dag gaan Wessel en ik op de AJP PR7 rijden bij ActionPlanet. We hebben op de motorbeurs kennis gemaakt met Arno Groot van MotorService Ijmuiden die AJP aanbiedt als enige dealer in Nederland. We zijn heel erg benieuwd hoe dit rijdt en wie weet......de motor heeft mijn interesse! 
Op deze dag kan je ook op het offroad terrein van ActionPlanet met je eigen motor offroad rijden. Daar hebben wij ons ook voor opgegeven. 

Meivakantie
Vrijdag 26 april t/m donderdag 2 mei gaan Marcel, Wessel en ik op KZT. Deze Kleine Zeugen Toer zullen we beginnen aan de TET Frankrijk. Info volgt!

Hemelvaartweekend
Hemelvaart valt op donderdag 30 mei, ik ben dan 4 dagen vrij! Ik wil een lang weekend gaan plannen. Waar naar toe, rondje Ardennen, Eiffel, Stukje Frankrijk in.....ik weet het nog niet. Waarschijnlijk lekker een hotelletje of B&B want het kan dan nog erg koud zijn...... info volgt. 

Vrijdag 7 juni 
In juni gaan Wessel en ik met onze meisjes een lang weekend naar Gelderland waar we een huisje huren.
Wessel en ik gaan op de motor vanaf Eindhoven de TET Nederland omhoog doen. We willen dan in 1 dag in Nunspeet aankomen waar het vakantiehuisje staat. Op zaterdag of zondag willen we de TET dan naar Groningen rijden waar hij eindigd op de grens met Duitsland in Bellingwolde. Op de terugweg naar huis, op maandag, willen we de route pakken van Montfetland naar IJmuiden. Als dat lukt hebben we de bijna 750km in Nederland op ons naam staan. 

En dan komt de zomervakantie er ook nog aan!
Dit jaar gaan we weer lekker met de auto met aanhanger met motor erop weg. Waar we naar toe gaan is nog niet bekend.