Coronavirus nieuws update: 1 april 2020:


Het is inmiddels iedereen wel opgevallen dat de Wereld niet meer hetzelfde is als voor de coronacrisis. Het valt me op dat vooral op sociaalmedia de angst maar ook de mening om deze angst door te geven een belangrijk tijdverdrijf is geworden…. Het is niet verboden om naar buiten te gaan, of te gaan motorrijden. Sommigen zijn gewoon afhankelijk van hun motor als vervoersmiddel maar ook recreatief mag je gewoon rijden zolang je de richtlijnen van het RIVM in acht neemt.
Mensen roepen op om thuis te blijven waar ik het absoluut niet mee eens ben! Thuis blijven moet niet het mag. Voor mij is het niet goed om in mijn huis te blijven zitten daar wordt ik op zijn zachts gezegd niet goed van. Dus af en toe een stukje rijden met vrienden mag en is heel goed. Je komt niet bij elkaar in de buurt, houdt dus fysieke afstand, heb je helm op dus je zit ook nog eens in quarantaine, wat wil je nog meer. En daar gaat het ook om, fysieke afstand houden dus niet sociale afstand want daar worden mensen ook ziek van. Gebruik je verstand!

                                                                Fuck The Coronavirus

Motorbeurs

I.v.m wintersportvakantie is de motorbeurs er dit jaar bij ingeschoten. De afgelopen jaren wel geweest maar heb het eigenlijk niet gemist. Volgend jaar weer.